(Відео) ТОП-10 цинічних розлучниць. Вони зруйнували чужі родини і отримали “ефект бумеранга “

Пристрасть, а іноді просто грошовий розрахунок, змушують людей діяти на іншому.

Чужа душа – темний ліс, це всім відомо. А чужа сім’я – завжди під забороною від посягань інших – це по Біблії – не бажай дружини свого ближнього.

Деякі порушують цю істину і потрапляють під “ефект бумеранга”. Про що він говорить: все повертається тому, хто зробив зло іншому. В даному випадку розлучив сім’ю.

Це один з найстрашніших гріхів.

На чужому нещасті щастя не побудуєш. Це доведено вже століттями.

Однак пристрасть, а іноді просто грошовий розрахунок, змушують людей діяти на іншому. Жінка може привернути до себе одруженого чоловіка і зруйнувати сім’ю. Або навпаки. Різниці немає – в цьому випадку їм повернеться все тому, іноді сторицею.

І навіть якщо людина схаменеться і спробує повернути все назад, іноді це не виходить, так як утворилася тріщина в сімейних відносинах.

Потім людина звертається до церкви, кається і просить Бога про прощення вчиненого. Однак навіть якщо ви щиросердно розкаялися, пройде багато часу коли настане прощення.

Але є й інший контингент – це цинічні розлучниці, які цілеспрямовано розлучають сім’ї собі в догоду.

Про це ви можете подивитися в цій відео добірці і дізнатися як їх наздогнав “ефект бумеранга”,

Відео: Ефект бумеранга до цинічних розлучниці

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.