На честь тата: Дочка Скрябіна відкрила власне кафе в день народження музиканта

17 серпня, Кузьмі Скрябіну виповнилося б 52 роки. У день народження знаменитого батька його дочка Марія-Барбара разом з чоловіком відкрила кафе в Києві.

22-річна Марія-Барбара – єдина дочка відомого музиканта Андрія Кузьменка, який загинув в ДТП в лютому 2015 року. Дівчина по-своєму відзначила день народження загиблого тата. Разом зі своїм чоловіком вона відкрила кафе «Lviv croissants» в Києві.

Дочь Скрябина Мария-Барбара с мужем Виктором
Донька Скрябіна Марія-Барбара з чоловіком Віктором

На відкритті закладу побували друзі артиста, серед яких був відомий музикант Дзідзьо. На своїй сторінці в Інстаграм Дзідзьо опублікував фото з новоспеченими власниками кафе. На знімку артист позує разом з донькою і зятем Кузьми і зі своєю дружиною на тлі стіни з написом «Місце щасливих людей». Ця та інші написи на стінах закладу – фрази з пісень Кузьми Скрябіна.

Що відомо про єдину дочку легендарного музиканта

Легендарний український співак Кузьма Скрябін прожив з мамою своєї єдиної доньки Марії-Барбари більше 20 років. Відомо, що дівчина вчиться в медичному університеті. У грудні минуло року Марія-Барбара вийшла заміж за свого однокурсника Віктора. У майбутньому він буде хірургом, а ось дочка легендарного співака – дерматологом-косметологом.

Нагадаємо, що в день народження Кузьми Скрябіна президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив музиканта званням Героя України.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.