«Без лиску і пафосу». Як виглядає дружина українського співака Діми Монатика

Дмитро Монатік - справжнє надбання української та російської сцени. Колись він прийшов на шоу талантів, і його мрії просто обірвали - судді сказали, що він не зможе співати і танцювати одночасно.

Однак Діма Монатік був переконаний в іншому, і вже незабаром прокачав свої навички так, що став одним з найбільш затребуваних зірок України і Росії. Мало хто знає, але у нього є дружина. Дівчина не любить з’являтися на публіці, і вважає за краще бути в тіні зіркового чоловіка. Сьогодні ми відкриємо завісу, і розповімо про неї.

Дмитро одружений на Ірині Демічевій, подружжя виховує двох дітей

Дружина Дмитра Монатика
Дружина Дмитра Монатика

Дружина Діми Ірина – є не публічною особистістю. Сам Монатік навіть фотографії в Інстаграм публікує з нею не дуже часто. У подружньої пари двоє дітей – Платон і Данило.

Дружина Дмитра Монатіка
Дружина Дмитра Монатіка

Монатік зворушливо ставиться до Іри. Наприклад, під одним з останніх фотографій він пише: “Ти, безумовно, найкраща. Все, що шукав, про що мріяв … в тобі знайшов “.

Дружина Дмитра Монатика
Дружина Дмитра Монатика

Шанувальники були захоплені такою ніжністю і любов’ю: “Яка у вас гарна дружина “, «Чудова пара», «Як зворушливо», «Не так я собі твою дружину представляла», «Без лиску і пафосу», «Дуже вже вона звичайна »,« Не підходите один одному»,« Мила жінка »,« Промениста ».

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.