Борис Пастернак наклав на себе руки: подробиці смерті талановитого поета

Сьогодні, 18 серпня, Борис Пастернак наклав на себе руки на 85-му році життя. Поет-пісняр також був відомий під прізвищем Пургалін.

Його тіло виявили біля будівлі клінічного наукового центру, де він лікувався, після того, як медсестра о 6 ранку помітила відкрите навстіж вікно палати літератора.

Борис Лазаревич останнім часом важко хворів — він знаходився у відділенні пульмонології із загостренням хронічного бронхіту. З огляду на пандемію, у знаменитого пацієнта взяли тест на коронавірусну інфекцію та помістили його в окрему палату на 8 поверсі до отримання результатів.

Оскільки під час надходження до лікарні Пастернак перебував у гарному настрої, його рідні впевнені, що причиною смерті став нещасний випадок.

Борис Пастернак (Пургалин)
Борис Пастернак (Пургалін)

Герой статті доводиться родичем відомому письменнику Борису Леонідовичу Пастернаку. Саме тому, щоб уникнути плутанини в роки роботи на телебаченні, він взяв прізвище-псевдонім Пургалін.

За сценаріями поета створені програми «Блакитний вогник», «Бенефіс», «Чарівний ліхтар». Він писав вірші для Караченцова і Преснякова, а ще Борис Лазаревич є творцем текстів пісень для фільмів «Тільки в мюзик-холі» 1980 року випуску, «Козаки-розбійники» (1979).

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.