Чим снідає Кіркоров? Секрет гарної зовнішності і підтягнутого тіла в будь-якому віці – харчування

Шанувальники Філіпа Бедросовича помітили, що за останній час їх кумир помітно схуд.

Сам Кіркоров розповідав у себе в Інстаграм, що за час карантину йому вдалося скинути близько 12 кілограмів. І секрет не тільки в регулярних фізичних тренуваннях в спортивному залі та басейні. Фанати дивуються – в чому секрет такої стрункості, адже йому вже далеко на 18 років?

Кіркоров показав свій сніданок – їжа справжнього чоловіка

Чим харчується Кіркоров?
Чим харчується Кіркоров?

Філіп Кіркоров дуже вибагливий у їжі. Його кухар готує йому вишукані салати з авокадо і сьомгою. Це найулюбленіший “легкий сніданок ” артиста. Калорії він не рахує, проте їсти багато жирного, солодкого і мучного точно не стане. Також король російської поп-музики любить вранці страви з перепелиними яйцями і круасани з лососем.

Більше деталей свого раціону артист не розкриває, однак, найімовірніше, і протягом дня від харчується низькокалорійними делікатесами.

Чим харчується Кіркоров?
Чим харчується Кіркоров?

Як вказують інсайдерські джерела, в райдері артиста зазвичай багато алкоголю і морепродуктів, крім цього є ще різні салати і гарніри з м’ясом, переважно з бараниною.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.