Міккі Рурка поховають в українському селі Хмельницької області: для голлівудської зірки вже вибрано місце на кладовищі

Відомого голлівудського актора Міккі Рурка поховають в невеликому українському селі в Хмельницькій області. Чоловік ще рік назад виявив таке бажання, а днями почав втілювати його в життя.

Незважаючи на те що 67-річний герой статті неодноразово говорив про наміри переїхати в Москву, а зараз він живе в Нью-Йорку, останній притулок для себе він вибрав не в Америці і не в Росії.

Як умру, то поховайте мене в Україні 🇺🇦Помните историю про Микки Рурка, который пожелал быть похороненным в маленьком…

Opublikowany przez Yuriiego Hulę Wtorek, 18 sierpnia 2020

Спочатку публіка не сприйняла слова Міккі серйозно, проте днями його помічник Дмитро Корнійчук спеціально приїхав в Загірці з Лос-Анджелеса, щоб вибрати для знаменитості місце на кладовищі поряд зі своїми рідними.

З часів отримання широкої популярності Рурк сильно змінився, явно переборщивши з пластичною хірургією. На початку своєї кар’єри актор став заручником зіркової хвороби і тоді Голлівуд від нього відвернувся.

Микки Рурк со своим помощником и другом Дмитрием Корнейчуком
Міккі Рурк зі своїм помічником і другом Дмитром Корнійчуком

Маючий досвід вишибали, чоловік зайнявся професійним боксом. У спорті він домігся непоганих результатів, але без травм не обійшлося. Зламані пальці ніг, ребра, ніс, струси мозку, прокушений язик — це тільки частина списку наслідків від поєдинків.

Щоб хоч якось виправити ситуацію, Рурк вдався до пластики. Згодом він пристрастився до цього і лягав під ніж вже далеко не заради виправлення помилок минулого.

Микки Рурк в молодости и сейчас
Міккі Рурк в молодості і зараз

В результаті всі ці втручання залишили незгладимий слід на зовнішності зірки. Втім, це анітрохи не відбилося на любові шанувальників до свого кумира.

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.