На Волочкову подав до суду колишній залицяльник: вимагає відшкодувати 130 мільйонів рублів

Бізнесмен Владислав Фоменко подав до суду на свою колишню цивільну дружину, балерину Анастасію Волочкову.

Владислав Фоменко був одним із залицяльників скандальної балерини Анастасії Волочкової. Пара прожила в цивільному шлюбі трохи більше півроку, але цей роман Анастасії запам’ятається на довго.

Владислав Фомін
Владислав Фомін

Владислав подав позов на Волочкову і зажадав 130 мільйонів рублів. За словами чоловіка, під час спільного проживання балерина робила ремонт в своєму будинку. Анастасія попросила Фоменко залучити знайомих будівельників для ремонту будинку, оціненого в 30 млн рублів. Однак по закінченню робіт Волочкова вирішила не платити будівельникам.

Волочкова використовувала Фоміна з метою збагачення

Цю суму довелося виплачувати Фоміну, через що він заліз в борги і навіть потрапив до в’язниці. Після цього життя бізнесмена пішла під укіс. Владислав вимагає відшкодувати Волочкову 30 мільйонів рублів за ремонт і 100 мільйонів – за моральну шкоду. Адвокат балерини заявила, що позов не був несподіванкою для Волочкової і вона із задоволенням чекає суду.

Нагадаємо, зовсім недавно В Москві Тверський районний суд виписав штраф Волочкової, яка відвідала монастир в Нижньогородській області під час карантину. Тоді балерина не просто порушила правила самоізоляції, але і обматюкала поліцейських. За це Волочкова виплатила штраф у розмірі 40 тисяч рублів.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.