Віра Брежнєва відверто розповіла про роман з Зеленським: могла б бути першою леді

Українська співачка, актриса і колишня учасниця групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва розповіла про роман із Зеленським. Цілком можливо, вона могла б бути першою леді України замість Олени.

Цю тему виконавиця підняла після того, як в одному з відомих турецьких видань в новині про зараження першої леді України коронавірусом розмістили фото з фільму «Вісім кращих побачень».

У минулому шоумен, комік і актор, а в нинішньому президент країни Володимир Олександрович разом з Вірою грали пару на екрані. В результаті безглуздої помилки їх одружили і в житті, так що на якийсь момент зірка зайняла місце Олени Зеленської.

Владимир и Елена Зеленские
Володимир і Олена Зеленські

Виконавиця досить спокійно відреагувала на цей казус:

«Коли мені прислали новину, це було дуже мило. Там фотографія з нашого фільму, який був давно. Тут можна тільки посміхнутися, серйозно це не сприймаю», — зазначила Брежнєва.

Сам Володимир публічно ніяк не прокоментував зміни у своєму особистому житті. Втім, це цілком зрозуміло, адже у політика такого високого рівня, напевно, є і більш важливі справи.

Кадр из фильма «Восемь лучших свиданий»
Кадр з фільму «Вісім кращих побачень»

Варто сказати, що співачка вже 5 років перебуває в офіційному шлюбі з музичним продюсером і композитором Костянтином Меладзе. Подружжя звела робота, а чутки про їхній роман ходили ще задовго до весілля, проте відносини так ретельно приховувалися, що повірити в це було важко.

Вера Брежнева и Константин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Зараз же в мережі регулярно з’являється інформація про розлучення зіркової пари — нібито Меладзе зраджує Вірі з нинішньою солісткою «ВІА Гри» Ерікою Герцег. Брежнєва тільки сміється над домислами і запевняє, що в їхній родині панує справжня любов, довіра і взаєморозуміння.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.