Прес-секретар Навального показала страшні умови лікарні, де його лікують: це вам не Берлін

Зараз вся Росія і сусідні країни пильно стежать за тим, як розвивається історія Навального.

Минула вже добу. Він не приходив до тями. Стан стрімко погіршується. Спочатку кома, потім набряк мозку. А лікарі Омської клініки так і не можуть поставити діагноз і почати лікування. Тому дружина Олексія Юлія Навальна наполягає на терміновому перевезені її чоловіка в клініку Берліна. Однак поки раз по раз отримує ігнорування своїх заяв і відмову.

Прес-секретар Олексія Кіра Ярмиш у себе в Твіттері висвітлює всі подробиці, які спливають по ходу справи. 21 серпня вона виклала шокуючі фото, які ілюструють умови в лікарні Омська

“Лікарі омської лікарні заявляють, що немає ніякої необхідності лікувати Олексія в клініці Шаріте в Берліні, тому що умови тут нітрохи не гірше, ніж там. Ось так виглядає туалет в приймальному відділенні омської лікарні “, – пише Кіра.

Стеля, який тріскається і обвалюється, іржава сантехніка – все як у старому фільмі про занедбаний будинок. Більш того, Ярмиш уточнює, що апаратури ні для лікування, ні для діагностики стану такого важкого пацієнта в даній клініці немає.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.