Гарік Мартиросян показав 16-річну дочку: всі ахнули – яка красуня виросла!

Відомий шоумен Гарік Мартиросян вже 20 років перебуває у шлюбі з Жанною Лєвіною. У подружжя двоє дітей - 14-річна дочка Жасмін і 9-річний син Даніель. 21 серпня дівчині виповнилося 16 років.

Гарік зі своєю дружиною Жанною познайомився завдяки КВН. Красива дівчина була прихильницею команди Ставропольського юридичного університету, за яку тоді виступав Гарік.

Вони зустрілися на одній вечірці в Сочі на фестивалі КВН, але парою стали тільки через рік. Ще через рік одружилися.

Гарік і Жанна Мартиросян
Гарік і Жанна Мартиросян

Старша дочка Жасмин народилася в 2004 році – у Гарика був такий щільний графік виступів, що вони вирішили почекати з дітьми.

жасмин Мартиросян
Жасмін Мартиросян

Вчора дівчинці виповнилося 16 років і Гарік похвалився своєю красунею. Дівчинка захоплюється музикою, пише пісні в стилі соул і джаз. Їй пророкують велике музичне майбутнє.

Жасмин Мартиросян в 16 років
Жасмін Мартиросян в 16 років

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.