Помер один з “Трьох товстунів ” – тіло Бориса Христофорова виявили тільки на третій день

Радянському акторові однієї ролі Борису Христофорову було 89 років. Він жив один, тому почали шукати його не відразу.

Борис Христофоров прославився роллю одного з товстунів в знаменитій екранізації казки Юрія Олеші 1966 року. Це був його єдиний фільм.

У кіно він потрапив випадково – для картини потрібні були характерні типажі, дуже повні. Двох професійних акторів знайшли – Сергій Кулагін та Євген Моргунов спеціально набрали ще по 20 кг, щоб відповідати вимогам. А третього товстуна знайти не могли. Хтось згадав, що на студії є дуже повний реквізитор дядько Боря – так непрофесіонал Христофоров став артистом і зіграв не гірше знаменитих акторів.

Кадр з фільму "Три товстуни"
Кадр з фільму “Три товстуни”

Але більше його в кіно не запрошували – такі типажі рідкість. Моргунов після фільму довго боровся із зайвою вагою, а Кулагін схуд швидко. Вони давно вже пішли з життя.

А останній товстун Борис Христофоров помер 22 серпня в своїй квартирі на Великій Піонерській вулиці. Вічна пам’ять, кажуть, дуже хорошою і доброю людиною був.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.