Мокра Ірина Дубцова показала великі “очі “, намочивши їх у блакитній воді

Популярна співачка Ірина Дубцова опублікувала у себе в Інстаграм відео з відпустки, де дівчина плюскається в обтягуючому купальнику в блакитний водичці.

Як видно з геолокації, Дубцова разом зі своєю сім’єю відправилася підкорювати Туреччину. Чи не зупинила її навіть епідемія коронавируса, через яку усіх закликають залишатися вдома і відмовитися від зайвих поїздок.

Шанувальники переглянули відео кілька сотень тисяч разів і залишили десятки тисяч лайків. У коментарях фоловерів помітили, що у Дубцової відмінні форми і є на що подивитися.
Відзначимо, Ірина Дубцова – російська співачка, поетеса і музичний композитор. Раніше вона виступала в не дуже популярної групи “Дівчата “, проте найбільше заявила про себе як сольна вокалістка.

Зараз вона активно виступає, встигає вести сімейні справи і перебуває у відмінній фізичній формі. Напевно, саме це і дозволяє дівчині так відкрито публікувати і знімки, і відео в купальнику.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.