Разін оголосив про укладення миру з Шатуновим: однорічний конфлікт зійшов на “ні”

Останній рік продюсер і музикант не знаходили точок дотику.

Сьогодні шанувальники обох виконавців змогли зрадіти новини про перемир’я. Продюсер групи «Лагідний травень» Андрій Разін оголосив про перемир’я з колишнім музикантом колективу Юрою Шатуновим. Вони провели такий собі негласний “круглий стіл “, де вирішили всі конфліктні ситуації, знайшли компроміс і заявили, що конфлікт вичерпаний.

«Сьогодні понад півтори години спілкувався з директором Юри Шатунова Аркадієм Кудряшовим. Розмова була конструктивною. За великим рахунком, у нас взаємних претензій немає, тому сподіваємося на мирне вирішення всіх наших питань ».

«Андрій, ми знаємо, що Юра для вас як член сім’ї. Сподіваємося, що все у вас вирішиться благополучно »,« Слава Богу, що ви вирішили всі питання », – відзначили в коментарях користувачі.

Для тих, хто не в курсі про обставини конфлікту співаків нагадаємо, що Разін образився на Шатунова через відхід останнього з групи. Як говорив Разін, Шатунов пішов сам в сольну кар’єру і ніяк заздалегідь нікого про це не попередив.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.