Онкохворого Бориса Корчевнікова гість програми обізвав інвалідом і не захотів приходити на ефір

На тлі розвитку хвороби телеведучого і автора програми "Доля людини ", у нього почали з'являтися ще і інші супутні ускладнення. Зокрема, мова йде про проблеми зі слухом, інформацію про які підтвердив близький друг Сергій Сосєдов.

Як уточнив музичний критик Сосєдов, Борис бореться з онкологією, і йому вже зробили ряд складних операцій. На тлі однієї з операцій у нього з’явилися проблеми зі слухом.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Довгий час Борис приховував їх від рідних, друзів і навіть на знімальному майданчику. Однак правда все одно була розкрита. На тлі поганого слуху у Бориса було навіть дещо не зовсім приємних курйозних ситуацій.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Через «зіркової хвороби» одного з іменитих гостей все ж вибухнув негарний скандал. Сергій Сосєдов, музичний критик, розповів про потворної витівки одного з представників шоу-бізнесу, чиє прізвище він називати не став. Гостя перед зйомками попередили щоб він не дивувався, якщо раптом доведеться записати дубль, тому що Корчевников погано чує. Однак зірка розбушувалася.

«Ви навіщо мене запросили до інваліда ?!», – в емоціях сказав запрошений гість.

У підсумку, як уточнив Сергій Сосєдов, скандаліст дав себе заспокоїти і взяв участь в програмі – можливо, за підвищений гонорар.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.