Стан Дмитра Пєвцова погіршився: коронавірус не відступає і викликає численні ускладнення

Нещодавно шанувальників актора Дмитра Пєвцова сколихнула новина - їх кумир екстрено госпіталізований у важкому стані.

Попередньо у нього проблеми з легенями, однак на тлі пневмонії з’явилися і супутні захворювання – ускладнення. Лікарі підозрюють у Пєвцова коронавірус, однак говорити про такий серйозний діагноз без результатів ПРЦ-тесту поки рано.

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

Сім’я і наближені до неї люди відзначають, що, швидше за все, Пєвцов підчепив недугу відпочинку. Нещодавно Дмитро з дружиною і сином відпочивав в Криму. Відразу після повернення з відпустки у нього відчувалася слабкість, довелося звернутися в лікарню. Перший час стан був стабільним, але через кілька днів була потрібна госпіталізація.

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

«Попередньо … Як це називається? .. Пневмонія. Експрес-тест на коронавірус поки негативний. Чекаємо-с лікарів. Все добре. Настрій бадьорий. Працювати не хочеться до сих пір! Ну, очевидно, це в зв’язку з самопочуттям », – говорив сам Пєвцов на відео 29 серпня. Зараз актор знаходиться на ізоляції, не виходить на зв’язок через Інтернет. Шанувальники підозрюють, що це через різко незадовільного самопочуття.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!