Як виглядає син і внучка покійної зірки серіалу “Моя прекрасна няня “?

Серіал "Моя прекрасна няня ", який не знімають і не крутять по ТБ вже багато років, завоював величезну армію прихильників за час своєї слави.

Герої і їх образи залишаються в серцях фанатів до сьогоднішнього дня. Крім незабутнього образу няні у виконанні Анастасії Заворотнюк, багатьом запам’яталася і Любов Поліщук, яка зіграла маму невгамовної няні. Її прихильники втратили. Все почалося ще в 2000 році, коли актриса потрапила в аварію. З тих пір у неї почалися проблеми з хребтом, від яких Поліщук не могла вилікуватися.

На знімальному майданчику Любов не знімала ортопедичний корсет, і, хоча в серіалі вона і відігравала сміх і радість, вона відчувала постійну сильну біль. Трохи пізніше у Любові діагностували рак, і вона все одно продовжила зніматися в серіалі.

Поліщук не дожила до кінця “Моєї прекрасної няні ” всього один сезон. Шостий сезон закінчувався весіллям Віки і Шаталіна, під час зйомок цих епізодів Поліщук, за розповідями колег зі знімального майданчика, вже насилу стояла на ногах. Через деякий час після зйомки цього епізоду актриса померла. Останній, сьомий сезон знімався вже без її участі, сценаристи “поховали ” персонажа Поліщук.

Ось як виглядають спадкоємці героїні.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.