Охлобистін задивився на Асмус: тепер-то можна, адже Гарік Харламов за бортом

Іван Охлобистін і Христина Асмус - давні знайомі і колеги, адже працювали разом ще з часів легендарних "Інтернів ". Однак зараз, з огляду на розлучення Христини, їх відносини перейшли межу дружніх.

Зараз вони разом працюють над проектом ТНТ «Золото Геленджика». У сценарії йдеться про те, що Іван Охлобистін – головний герой, який створює на березі моря парк розваг для дорослих. На учасників чекають випробування і призи.

Христина Асмус стане партнеркою Охлобистіна в новому проекті телеканалу ТНТ

Асмус і Охобистін
Асмус і Охобистін

Іван детальніше розповів про майбутню задумом, і уточнив, що радий працювати в команді з Асмус. Він оцінює її як наполегливого і дуже працьовитого людини. Охлобистін загадково додав, що «є узи, які не можна розірвати», згадавши про роботу з актрисою в «Інтерн».

Відзначимо, в цьому проекті також буде зніматися співак і екс-резидент Comedy Club Тимур Родрігез.

Поки творці шоу не називають дати виходу, однак імовірно це або кінець 2020 року, або початок 2021. Також додамо, що шанувальники подейкують – розлучення з Харламовим пішов їй тільки на користь, адже дівчина стала більш активною в плані зйомок і творчих проектів. Однак і більш розкутою, адже все частіше виставляє у себе в Інстаграм фото “в чому мати народила “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.