Комаров поїхав в Карпати на поїзді і захопився унітазом в вагоні: як мало потрібно для щастя

Дмитро Комаров об'їздив стільки забутих і забитих куточків світу, що його вже нічого не дивує, здавалося б. Але ні, він проїхався на українській залізниці і знайшов на що звернути увагу.

Ще вчора з рук президента Володимира Зеленського Дмитро Комаров отримав нагороду “Заслужений журналіст України “, а вже сьогодні з ранку “заслужений мандрівник світу ” відправився на західну Україну. Ні, він не найняв вертоліт і навіть не поїхав на власному автомобілі. Він вирішив скористатися громадським транспортом – як прості українці.

Комаров проїхався в поїзді “Укрзалізниці ” і захопився туалетом

Дмитро Комаров "протестував" українські поїзди, які ходять зі столиці на Західну Україну
Дмитро Комаров “протестував” українські поїзди, які ходять зі столиці на Західну Україну

Багато людей звикли до того, що в туалетах потягів не прибрано і поганий запах. Однак Дмитро так не думає. У себе в Інстаграм він показав новий вагон, який слідував за маршрутом “Київ – Івано-Франківськ “. Комаров показав, що з метою забезпечення повної санітарії, в туалеті поїзда використовуються одноразові накладки на ободок, які змінюються навіть не вручну, а автоматично. Також він здивувався від того, що слив працює добре, на умивальнику є рідке мило, а на поличці стоїть баночка з антисептиком.

Дмитро Комаров "протестував" українські поїзди, які ходять зі столиці на Західну Україну
Дмитро Комаров “протестував” українські поїзди, які ходять зі столиці на Західну Україну

В цілому, “бувалий ” журналіст залишився задоволеним від такої поїздки.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.