Павло Прилучний переключився з Мирослави Карпович на іншу “татусеву доньку”: після розлучення з Муценієце бере від життя все

Не так давно головна зірка серіалу «Мажор» розлучився зі своєю дружиною Агатою Муценієце, після чого завів роман іншою актрисою. Тепер же Павло Прилучний переключився з Карпович на іншу "татусеву доньку".

Актор вирішив нічого не приховувати і сам опублікував у себе в Instagram досить провокаційне фото. На ньому він сидів за столом і дивився в об’єктив камери, а поруч була Даша Мельникова, яка зіграла в «Татусевих доньках» середню сестру Женьку Васнєцову.

Актриса спробувала торкнутися язиком до Прилучного, при цьому її обличчя закрили стріли амура і сердечки. Цей компрометуючий знімок Павло підписав вельми інтригуюче: «Чарівна ніч з Дариною».

Сама вона зробила репост цієї історії у себе, а також поділилася загадковою ранковою фотографією з таким підписом: «6:01 і ми зустрічаємо світанок».

Интригующие посты Прилучного и Мельниковой
Інтригуючі пости Прилучного і Мельникової

Варто сказати, що зараз у героя статті роман з Мирославою Карпович, з якою вони разом відпочивали в Криму. Більш того, вони взяли з собою дітей Прилучного від шлюбу з Муценієце.

Хоча пара ніяк не підтверджує свої відносини, в пресі неодноразово з’являлися їхні спільні фото, зняті папараці. А ось Мельникова вже цілих сім років заміжня за Артуром Смол’яніновим, у пари двоє дітей.

Судячи з усього, акторів не бентежить наявність обранців один у одного, щоб загравати між собою.

Даша Мельникова
Даша Мельникова

На даний момент невідомо, що саме пов’язує зірок, але користувачі мережі не розгубилися і пожартували, що Павлу залишилося роздобути ще трьох “татусевих доньок” — Анастасію Сіваєву (Даша), Лізу Арзамасову (Галина Сергіївна) і Катерину Старшову (Пуговка).

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.