Віталій Козловський став студентом і відразу ж викладачем: нещодавно розповідав про свій перший раз, а тепер буде вчити інших

Український співак Віталій Козловський став і студентом, і викладачем одночасно. Наступні півтора року артист планує поєднувати концертну діяльність з навчанням і викладанням в одному зі столичних вузів.

Вчора виконавець розповів у себе в Instagram про те, що поступив на магістратуру в Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтв. Герой статті навчатиметься на факультеті музики, причому там же він збирається і особисто вести лекції:

«Такий процес, коли паралельно отримуєш нові знання і ділишся своїми вже готовими напрацюваннями, вважаю подвійно ефективним і цікавим», — написав Віталій.

Цією подією 35-річний Козловський поділився якраз в день знань, що дуже тематично. За його словами, ще в період карантину він зрозумів, що не може просто сидіти склавши руки, тому вирішив по максимуму використовувати вільний час для подальшого розвитку і підвищення професіоналізму.

Свій пост артист супроводжував фотографією біля університету, на якій постав у білій футболці, джинсах і темному піджаку.

Судячи з усього, в академію він приїхав на власному авто, оскільки в його лівій руці видно ключі від автомобіля. Не кожен студент може дозволити собі таку розкіш, хоча зі статусом викладача вона поєднується.

Киевская муниципальная академия эстрадного и циркового искусств
Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв

Варто сказати, що після школи майбутня зірка поступив до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Спочатку він планував зайнятися вокалом, театральним мистецтвом або хореографією, проте в останній момент зупинив вибір на журналістиці.

Виталий Козловский
Віталій Козловський

Ні для кого не секрет, що своє життя Віталій все-таки пов’язав саме з творчістю і вже в 2009-му році він отримав звання заслуженого артиста України.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!