Вагітна дружина Преснякова Подольська потрапила в лікарню: лікарі не можуть поставити діагноз

Дружина Володимира Преснякова-молодшого, яка зараз чекає від нього дитину, потрапила в лікарню. Про це повідомила свекруха Олена Преснякова.

Популярна російська співачка Наталія Подольська тільки недавно була на відпочинку зі своєю подругою, а вже сьогодні вона не змогла навіть встати з ліжка. Її терміново госпіталізували. Діагноз, поставлений жінці, поки в засобах масової інформації не оприлюднюють.

Володимир Пресняков
Володимир Пресняков

Відзначимо, Наталія Подольська – це дружина співака Володимира Преснякова-молодшого. Вони разом вже більше п’ятнадцяти років, десять з яких перебувають у шлюбі. Їх першому синові Артемію вже 5 років. Зараз вони чекають другого спільну дитину.

Наталія Подольська
Наталія Подольська

Незабаром на загальнонаціональному телеканалі НТВ вийде шоу «Секрет на мільйон», в центрі сюжету якого буде три покоління Преснякових. Журналісти розкажуть про життя Олени Преснякової і Володимира Преснякова-старшого, Преснякова-молодшого і його сина від шлюбу зі співачкою Крістіною Орбакайте Микити Преснякова. Так що шанувальники вже зовсім скоро зможуть побачити те, що ніколи раніше не показували по телевізору – найбільші таємниці музичної династії. Уже п’ятого вересня програма “Секрет на мільйон ” з’явиться в ефірі.

«Всі таємниці сім’ї Преснякових будуть розкриті!» – сказано в описі під майбутнім сюжетом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.