Дмитро Шепелєв боїться, що його син від Жанни Фріске дізнається неприємні секрети про батька, коли виросте

Відомий російський телеведучий Дмитро Шепелєв боїться тих секретів, які може дізнатися його син від Жанни Фріске, коли виросте. Платону вже 7, так що дорослішання не за горами.

Зараз шоумен зустрічається з дизайнером інтер’єру Катериною Тулуповою. Вони ровесники — обом по 37. Пара познайомилася завдяки дітям — її дочка Лада і спадкоємець Шепелєва ходили в один дитячий садок.

Незважаючи на те що герой статті вирішив не виносити на публіку подробиці особистого життя, відомо, що з новою обраницею вони вже з’їхалися. Більш того, минулої осені Дмитро зробив Катерині пропозицію руки і серця. На такий серйозний крок ведучий зважився через півтора роки стосунків.

Дмитрий Шепелев и Екатерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Що стосується недавнього звільнення вдівця Фріске з Першого каналу, де він пропрацював більше десяти років, то ніякі конфлікти або претензії цьому не передували.

За його словами, рішення було прийняте за обопільною згодою. Нову роботу шоумен знайшов на телеканалі ТНТ в розважальному сімейному проекті «Ти і я».

Варто сказати, що Шепелєв вкрай негативно ставиться до всіх постів в мережі про нього і його сім’ю, які публікуються без його згоди.

Шепелев с сыном Платоном
Шепелєв з сином Платоном

Артист переживає, що рано чи пізно Платон побачить всі скандальні матеріали про його рідних, покійну маму, бабусю і дідуся по материнській лінії.

Як зазначив Дмитро, коли син в силу віку почне розуміти сенс написаного, він постарається не пропустити цей момент і пояснить йому, що все це — бруд «безпринципних паразитів».

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!