(Відео) Дан Балан душевної піснею “Все пробачати ” – показав: образу не тримай в собі!

Спробуйте піднятися вище, переступите через себе і вибачте образу.

Різні бувають ситуації в житті. По-різному на них реагують. Однак ніколи не потрібно ображатися у себе в серце, особливо багато років. Ви згорає від образи, і не бачите як життя проходить повз. І ваші родичі, діти, близькі люди віддаляються від вас. Є час розкидати каміння, і є час збирати їх. Однак ви можете не встигнути зібрати камені, які ви розкидали в запалі образи. Спробуйте піднятися вище, переступить через себе і пробачте образу. Побачите наскільки вам стане легше і ви повернетеся до своїх близьких.

Дан Балан в пісні “Все пробачати” показав як це потрібно робити. У нього це вийшло. Тембр голосу і манера виконання Дана Балана – сприяла цьому.

Відео: пісня “Все пробачати”

Прочитайте, також пости в соцмережах, які залишили люди прослухали цю пісню:

“Дан Балан приємно дівує. Іноземець пише й співає українською мовою, чого не роблять багато співаків українців. Дан заслуговує на повагу. ”

“Привіт з Грузії. З великою повагою до всієї України, миру і радості Вам дорогі. Особливий низький уклін Оксані та Дану, за позитив, талант і добрі діяння. Спасибі вам за все гарне, що ви створюєте. Життя і так мить, але ви знайшли гарну секунду. ”

“Плачу кожен раз. Вчора злилася на маму, сьогодні включила, послухала, принесла мамі водички, поцілувала. Дуже дякую.”

“Дякуємо. Сьогодні це проблема багатьох й тому так сприйнявся кліп, бо насіченій щирими людськими емоціями. Любімо один одного як заповідав Христос. “

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?