У «Сватів» поповнення: зірка серіалу стала мамою. Зйомки знову під загрозою?

Актори легендарного серіалу святкую поповнення в своєму колективі - епізодична героїня четвертого сезону Анна Саліванчук стала мамою. Це вже її друга дитина.

Актриса зважилася показати знімки синочка в Інстаграм. Тепер у її старшого сина з’явився молодший брат. Фотографії – просто неймовірно милі, а діти – схожі як дві краплі води.

“Ну, що ж, як сказав мій п’ятирічний син Глеб- тепер нас в родині 4 члени “, – грайливо підписала свою фотографію з діточками Анна Саліванчук.

Анна Саліванчук з Сватів народила
Анна Саліванчук з Сватів народила

Відзначимо, Анна Саліванчук також додала, що її старший син Гліб дуже відповідально поставився до появи молодшого брата – став йому справжньою підтримкою і опорою. Молода мама пишається таким вихованням свого сина і зазначає, що не може натішитися цієї сімейної ідилії.

Нагадаємо, дівчина знялася в четвертому сезоні серіалу “Свати ” в епізодичній ролі співачки Гери – такий собі провінційної зірки, яку взявся розкручувати великий продюсер.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.