(ВІДЕО) Вагітні танці Ілони Гвоздьової знову обурили громадськість: “Ну куди з таким пузом? “

6 вересня на телеканалі 1 + 1 пройшов другий ефір популярної програми "Танці з зірками ". Однією з родзинок шоу став виступ "тріо " - вагітної Гвоздьової і телеведучого Дмитра Танковича.

Вагітна зірка Танців із зірками зізналася, коли народить другу дитину

Илона Гвоздева и Дмитрий Танкович на втором эфире
Илона Гвоздева и Дмитрий Танкович на втором эфире

У себе в Інстаграм хореограф і учасниця шоу розповіла, що пологи запланували на жовтень. А до того вона б не хотіла загострювати на собі увагу як на “хворій”, адже вагітність – це не хвороба.

 

На цьому ефірі Гвоздьова та Танкович танцювали фокстрот. Перед виходом на паркет Юрій Горбунов уточнив, що дівчина танцює за власним бажанням і спостерігається у лікарів, які не говорять ні про які протипоказання.

Сам Танкович вийшов на сцену в дуже обнадійливому настрої: “Я повинен танцювати за себе, за Ілону, за дитину, яка повинна народиться, за дружину і за свою дочку “.

Незважаючи на активні тренування і навантаження, вагітна Гвоздьова визнається, що відчуває себе добре, тільки трохи набрякають ноги і руки і болить спина. Однак, за словами хореографа, танці дозволяють їй забути про всі незручності.

За свої старання пара отримала від журі 29 балів.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.