Тіна Кароль показала свої помідори: встигає і на городі, і на паркеті

Співачка і ведуча шоу "Танці з зірками " Тіна Кароль показала у себе в Інстаграм соковиті помідорки.

Шанувальники дивуються, як така популярна зірка встигає не тільки виступати на центральних заходах країни і головних телеканалах, але ще і стежити за городом.

Тіна Кароль доглядає за городом
Тіна Кароль доглядає за городом

За кадром Тіна Кароль відзначила, що урожай помідорів в цьому році вийшов хороший. Відзначимо, напередодні пройшов другий ефір українського шоу “Танці з зірками “, яке, за інформацією телеканалу, подивилися більше десяти мільйонів чоловік. Туди Тіна прийшла вже вдруге в плаття, яке змусило громадськість засумнівається в її скромності. Адже вона вивалила свої “помідори ” прямо в обличчя Горбунову. До цього на першому ефірі вона одягла наряд, який обтяг її бюст, і зробив його дуже апетитним.

До цього галасу наробило те, що на День Незалежності України вона виступала прямо на станції метро, де виконала ряд своїх кращих пісень.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.