(Відео) Ліза Галкіна разом з братом Гаррі поскаржилися батькам на шкільні проблеми першокласника

Цього року Ліза Галкіна разом з братом Гаррі пішли в перший клас. Діти Алли Пугачової вчаться всього тиждень, а вже скаржаться зірковим батькам на шкільні проблеми.

Варто відзначити, що Примадонна і Максим Галкін ретельно готували двійнят до навчання. За словами їх хрещеної Міли Ставицької, малюки з самих ранніх років вчать французьку мову і не тільки, тому до школи вони були підготовлені вже давним-давно.

Варіант домашнього навчання для Лізи і Гаррі не розглядався, адже для них дуже важливе спілкування з ровесниками. Тим більше, саме в початкових класах закладаються основи знань.

Лиза и Гарри в школе
Ліза і Гаррі в школі

Як активний користувач соціальних мереж, Максим Галкін поділився з шанувальниками відео, на якому показав, як дочка з сином збираються на уроки. На тлі чути голос Алли Борисівни, а першокласники показують свої величезні і важкі портфелі.

В одному з фанатських акаунтів Instagram збережений цей ролик, так що в коментарях користувачі продовжують ділитися емоціями від побаченого:

  • «Коли дивлюся на них, сама не помічаю, як посміхаюся»;
  • «Уже з першого класу ранці непідйомні!»;
  • «Хороші, розумні, добрі дітки. Нехай у них все буде добре і нехай довго живе їх матуся!»;
  • «Бідні діти, такі тяжкості тягають»;
  • «Нині в школі перший клас на зразок інституту»;
  • «Які самостійні, молодці!»;
  • «Успіхів вам у навчанні, дорогі першокласники!».

Нагадаємо, Ліза і Гаррі пішли приватну гімназію в сусідньому селі, де за двох батькам доведеться викладати по 3 мільйони рублів на рік.

Максим Галкин и Алла Пугачева отдали детей в первый класс
Максим Галкін і Алла Пугачова віддали дітей до першого класу

За такі гроші учні отримують безліч розвиваючих гуртків самих різних напрямків, особистого вихователя для кожного класу, кращих вчителів. Також школа знаходиться під VIP-охороною, так що мами з татами можуть бути спокійні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.