Тіні Кароль поставили пам’ятник – чи не зарано? Ні, саме час – вирішив скульптор Володимир Цісарик

Тіна Кароль карантин даремно не пролежала на дивані, а працювала в поті чола. Так на світ з'явився новий альбом - карантоннонарожденний, під назвою "Знайти своїх".

Українська співачка і красуня Тіна Кароль здивувала всіх сьогодні презентацією обкладинки до нового альбому – на ній ми можемо бачити скульптуру Тіни.

Погрудний портрет виконав відомий львівський скульптор Володимир Цісарик. Зображення стало частиною рекламної кампанії до виходу альбому «Знайти своїх».

Обкладинка нового альбому Тіни Кароль
Обкладинка нового альбому Тіни Кароль

З самого ранку всі шанувальники творчості двох найталановитіших знаменитостей в захваті від спільної ідеї – майстерне виконання доповнило жіночний образ артистки непохитністю і стійкістю металу. Тіна як скульптура вийшла не менш прекрасною, ніж зазвичай, але крім краси виконавиці твір мистецтва приховує ще багато смислів і образів. Наприклад, перед обличчям Кароль можна розглянути ангельські крила, пару очей як символ мудрості і проникливості.

За допомогою такої спільної роботи скульптор і співачка хотіли нагадати про деякі вічні істини – життя не нескінченне, потрібно міцно триматися під ударами долі і тільки так вийде зберегти гідність. Кароль поділилася в соціальній мережі Instagram відео про процес створення скульптури, поки фанати писали захоплені коментарі з передчуттями альбому.

 

Реліз альбому «Знайти своїх» очікується зовсім скоро – вже 18 вересня. Співачка випускає його до 15-річчя творчості, він стане сьомим в кар’єрі Кароль.

 

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.