Настя Каменських зізналася, чому не хотіла весілля з Потапом і як ставиться до зрад: «Мені не потрібно це бачити»

Настя Каменських дала інтерв'ю, в якому зізналася, що не хотіла виходити заміж за свого нинішнього чоловіка Потапа.

Настя Каменських стала гостею програми “2POPODCAST ” на YouTube-каналі, де відверто розповіла про свої музичні плани і сімейні відносини з чоловіком. Ведучими програми є репер і продюсер Потап і учасник групи “Время и Стекло ” Позитив.

В ході інтерв’ю Каменських розповіла секрет ідеальних сімейних відносин і як вона ставиться до зрад. Настя і Олексій (справжнє ім’я Потапа) зізналася, що на початку відносин Потап постійно блокував свій телефон, щоб кохана не мала до нього доступу. Як говорить сам Потапенко – це його звичка з минулого, але Настя дала зрозуміти, що так робити не обов’язково, адже вона ніколи не полізе перевіряти його телефон. Каменських зізналася, що не хоче бачити те, що відбувається в телефоні її чоловіка – листування з дівчатами та інше. Вона береже себе і свої нерви. «Якщо людина захоче свою енергію віддавати іншій людині, то я це відчую і піду на всі чотири сторони», – міркує Каменських.

Каменських не хотіла весілля «як у всіх»

В ході інтерв’ю співачка зізналася, що раніше була противником традиційних весіль. Дівчина не мріяла одягти білу сукню. Одна думка про це її дратувала. Однак в якийсь момент Насті захотілося зробити весілля і тепер вона має зовсім іншу думку з приводу цієї події. «Ми з Льошею збираємося робити весілля щороку, тому що вона пролетіла за секунду і була такий крутий», – відверто поділилася Каменських.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.