Нестримна Волочкова осоромилася перед студентами, задерши ноги на арені цирку

Балерина Анастасія Волочкова славиться своєю розтяжкою і тим, що сісти на шпагат вона може в будь-якому місці і будь-яких умовах.

То вона сідає на шпагат між двома тракторами, то в гамаку, то між двома бочками в сауні. Загалом, скрізь знайде місце. Цього разу дівчина зустрілася зі студентами та вирішила показати їм “як треба “, продемонструвавши різні пози своїх умінь.

У коментарі до свого відео епатажна балерина і улюблениця Микити Джигурди написала, що задоволена знайомством з такими талановитими студентами. Творчою зустріччю залишилися задоволені обидві сторони.

Оскільки Волочкова втомилася від образ і критики з боку коментаторів, вона вирішила закрити можливість їх писати для всіх фоловерів і звичайних користувачів мережі.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.