Настя Каменських пережила новий кошмар після падіння з парашутом: подробиці екстремальних зйомок

Співачка NK на що тільки не піде заради красивої картинки і вражаючих кадрів.

Іноді доводиться навіть ризикувати життям, переступати через фобії і дивитися в очі страху. Йтиметься про кліп на пісню з колоритною назвою “A huevo “, що в перекладі з іспанського (цією мовою і співає співачка) означає “Круто! “. Ця робота стала однією з найскладніших в портфоліо співачки за цей рік. У кліпі співачка Каменських змінила чотири наряди і з’являлася в різних локаціях. При цьому одна зі сцен змусила серце Насті битися в сто раз швидше і спровокувало величезну виділення адреналіну.

Каменських в новому кліпі
Каменських в новому кліпі

Сама NK прокоментувала її дуже емоційно: «Я до сих пір пам’ятаю сцену, в якій мені довелось просидіти головою вниз. Мені було дуже страшно, адже у мене вже є невдалий екстремальний досвід – коли я стрибала з парашутом. На зйомках я дуже переживала, що упаду головою вниз. Але все пройшло добре, я впоралася ».

Каменських в новому кліпі
Каменських в новому кліпі

Щоб так ефектно і професійно виглядати в кадрі, до цього майже два тижні кожен день Каменських змушена була тренуватися. Шанувальники старання свого кумира оцінили величезною кількістю лайків і переглядів.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.