Королева пояснила, що заважало дружбі з Пугачовою: у всьому винні чоловіки

Співачка Наташа Корольова в інтерв'ю з Лаурою Джугелією пояснила, чому вони так і не стали близькі з Аллою Борисівною.

Виявилося, всьому виною колишній чоловік співачки Ігор Ніколаєв. Одного разу композитор привів Королеву в будинок Пугачової на Тверській, де тоді ще зовсім молодий виконавиці довелося проходити своєрідну творчу «перевірку».

«Ігор – її придворний композитор, вона метресса, дала йому путівку в життя. А тут він відбивається від рук: закохався в якусь, і вся Москва про це говорить. Все ще ускладнювалося тим, що Ігор був одружений, росла дочка. Звичайно, була певна дистанція ».

Наташа Корольова і Алла Пугачова
Наташа Корольова і Алла Пугачова

Навіть через роки подругами стати так і не вдалося, хоча саме Примадонна підтримала жінку в момент розлучення з композитором

 

Нагадаємо, раніше ми писали матеріал: П’ять причин, чому Галкін і Пугачова досі разом: несподівані обставини. Там ви знайдете правдиву відповідь на питання чому пара з такою величезною різницею у віці до сих пір разом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.