У Мережу потрапила телефонна розмова Тіни Кароль і Дана Балана: більше немає сенсу приховувати стосунки

Тіна Кароль і Дан Балан продовжують інтригувати фанатів.

Українській співачці Тіні Кароль і молдавському виконавцю Дану Балану вже довгий час приписують стосунки. Втім, це не безпідставно. Передбачуваний роман між Баланом і Кароль почався з їх спільної участі в проекті «Голос країни». Так, Дан виявляв особливу увагу до Тіни і романтичні почуття між ними складно було не помітити. Однак Балан і Кароль ніяк не коментують чутки про можливі відносинах.

Нещодавно Тіна Кароль в одній із соціальних мереж опублікувала невеликий фрагмент розмови з Даном Баланом.

Тіна Кароль готується до випуску нового альбому «Знайти своїх». У новий альбом Тіни Кароль увійдуть записи телефонних розмов з Даном Баланом. Співачка виклала всього 15 секунд в Сторіс, а ось про що пішла мова далі шанувальники дізнаються тільки 18 вересня, коли відбудеться реліз довгоочікуваного альбому «Знайти своїх». Також крім пісень шанувальники зможуть почути вірші, які буде читати Тіна.

Шанувальники Тіни в захваті від таких сюрпризів. Багато хто вже встиг привітати Тіну і Дана, побажавши їм любові і щастя. Фоловери порахували, що рішення Тіни оприлюднити розмови з Баланом – неспроста і говорять про теплі стосунки між артистами.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.