“Олена Малишева допомагає “: мама Лєри Кудрявцевої все ще в лікарні під пильним наглядом фахівців

78-річна Олександра Іванівна, мама популярної телеведучої Лєри Кудрявцевої, до останнього часу була енергійною і бадьорою.

Незважаючи на солідний вік, вона багато подорожувала разом зі своєю зірковою дочкою. Цього літа Олександра Іванівна відправилася на відпочинок до родичів в Крим. Вона насолоджувалася ласкавою морською хвилею і приймала сонячні ванни. Ніщо не передбачало біди. Несподівано Кудрявцева повідомила, що її маму екстрено госпіталізували.

Мати Кудрявцевої відправили в реанімацію з інсультом

Лера Кудрявцева з мамою
Лера Кудрявцева з мамою

Вся ліва сторона тіла вийшла обездвижена. Однак лікарі, завдяки своєму професіоналізму і оперативному реагуванню, швидко привели літню Олександру Іванівну в стабільний стан. Зараз про виписку говорити ще дуже рано, але добре, що жінка йде напоправку.

Як написала у себе в Інстаграм сама Кудрявцева, зважаючи на вік і складності ситуації, доктора поки утримуються від перспективних прогнозів. Лера повідомила, що на наступному тижні вони планують переправити маму в Москву чартерним рейсом. А поки вона відпочиває в своїй палаті і дивиться сюжети Олени Малишевої про відновлення здоров’я та його підтримки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.