Шлюб Корольової і Тарзана тріщить по швах: в мережі з’явилося листування Сергія Глушка з вагітною коханкою

Днями стало відомо про пограбування будинку Наташі Корольової і Тарзана, поки співачка засмагала на курорті. Додатково до цього, в мережі оприлюднене листування Сергія Глушка з вагітною коханкою, яка може зруйнувати зірковий шлюб.

У той час як виконавиця відпочивала, танцюрист вирішив скрасити самоту і запросив додому двох малознайомих дівчат. Чим саме вони займалися — сімейний секрет, зате вже на наступний ранок після вечора в компанії незнайомок Тарзан виявив пропажу 3 тисяч євро і безлічі ювелірних прикрас, оцінених в 5 млн рублів (майже 1,9 млн гривень).

Як не дивно, після повернення додому Корольова публічно заявила, що пробачила чоловіка, а з крадіжкою нехай розбирається поліція. Проте зірка звинувачує в усьому якусь Анастасію.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Виявилося, це 28-річна коханка Сергія, яка вже давним-давно з ним зустрічається, але і це ще не все — дівчина від нього вагітна. За словами Анастасії, Наташа знає про її існування, а звинувачення в пограбуванні з боку співачки — чистої води ревнощі.

Тарзан со своей любовницей Анастасией
Тарзан зі своєю коханкою Анастасією

Як докази зрад Глушко російське видання «СтарХит» опублікувало кадри листування солодкої парочки на недвозначні теми. Ще в серпні Тарзан писав зворушливі повідомлення Анастасії і постійно пропонував побачитися. До того ж одружений танцюрист попросив коханку про інтимне прохання.

Переписка Сергея Глушко с любовницей (скриншот с видео «СтарХит»)
Листування Сергія Глушка з коханкою (скріншот з відео «СтарХит»)
Переписка Сергея Глушко с любовницей (скриншот с видео «СтарХит»)
Листування Сергія Глушка з коханкою (скріншот з відео «СтарХит»)

Проте вчора 47-річна Корольова в розділі Instagram-stories поділилася відео того, як вона проводить час з чоловіком. Вони обидва виглядали так, немов нічого цього і не сталося.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Варто сказати, що пара живе в шлюбі вже цілих 17 років, на протязі яких сім’ю подружжя вважали ідеальною. Наташа знайшла в Сергії надійний тил, а він завжди намагався зробити її життя яскравішим. Продовжуємо стежити за ситуацією і надалі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.