Анастасія Заворотнюк втратила дитину: всю правду розповів її перший чоловік

Шокуючі подробиці про життя відомої актриси Анастасії Заворотнюк розповів її екс-чоловік Олаф Шварцкопф.

Першим чоловіком Анастасії був німецький бізнесмен Олаф Шварцкопф. Їх роман швидко спалахнув і так само швидко згас. Коли вони познайомилися, актрисі було всього 20 років, а Олафу трохи більше 30-ти. Між ними спалахнула пристрасть і вже через кілька днів чоловік запропонував Анастасії вийти за нього заміж. Пара одружилася в 1994 році і прожила разом усього один рік. Ходять чутки, що відносини в родині почали псуватися, коли бізнес Олафа став менш прибутковим. Тоді Заворотнюк розлучилася з першим чоловіком і поїхала з Німеччини на батьківщину.

Заворотнюк і її перший чоловік Олаф Шварцкопф
Заворотнюк і її перший чоловік Олаф Шварцкопф

Колишній чоловік Заворотнюк зробив визнання і звинуватив актрису в брехні

Не так давно в ефір вийшла телепередача, в якій було обговорено стан здоров’я Анастасії Заворотнюк. Як відомо, останній рік актриса бореться з важким захворюванням. Журналісти проекту спробували самостійно з’ясувати, що трапилося з усіма улюбленою нянею Вікою, а також згадали ключові події з життя актриси. Тоді в студію запросили і першого чоловіка Анастасії – Олафа. Чоловік розповів трагічні подробиці з життя Заворотнюк. За словами Олафа, Анастасія була вагітна незадовго до весілля. Щоб повідомити цю новину її рідним, Заворотнюк поїхали до них на свою батьківщину в Росію, а пізніше повідомила свого нареченого, що у неї стався викидень. Однак сам Олаф впевнений, що Анастасія його обдурила і насправді вона зробила аборт.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.