«Особина жіночої статі»: Агата Муценіеце обізвала Мирославу Карпович

Павло Прилучний, який розірвав свій шлюб заради акторки з "Татусевих дочок ", зараз до неї і переїхав.

Він спілкується зі своєю колишньою дружиною Агатою тільки з питань виховання дітей. А ось кинута Агата Муценіеце не упускає можливості публічно звернутися до екс-дружину і його нової пасії.

У своєму Ютуб-проект “Чесне розлучення ” Агата була занадто емоційна, і дозволила собі сказати зайвого про нову наречену колишнього чоловіка

Програма Чесний розлучення з Раїсою Рязановій
Програма Чесний розлучення з Раїсою Рязановій

На цьому тижні в гостях у Агати була 75-річна актриса Раїса Рязанова. Вона дорікнула Агату в тому, що вона розлучилася з Павлом, не подумавши про дітей. Також вона уточнила, що нова модель відносин буде прямо залежати від того, як Мія і Тимофій приймуть нову дружину тата.

«І потім дійсно все буде залежати від ось цієї, знову придбаної …» – почала говорити Рязанова.

Павло Прилучний і Агата Муценіеце
Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Агата Муценіеце її різко перервала словами: «Особи жіночої статі». У коментарях прихильники Агати оцінили це тонке, але дуже вдалий вислів. Знайшлися й ті, хто порекомендував актрисі не витрачати свої нерви і увагу на розлучницю Карпович.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.