Гарік Мартиросян несподівано висловився про президента України

Російський комік і зірка Comedy Club Гарік Мартиросян в інтерв'ю Софіко Шеварднадзе розповів, чому, на його думку, Зеленський позбавив сенсу життя всіх гравців КВН.

«Колись до мене підійшли і запропонували зробити сольний стендап-концерт, я подумав: як класно, я один виступаю на сцені, круто ж! І в цей момент я чую по телевізору, що Володимир Зеленський висунув кандидатуру на пост президента України. І тут всі мої проблеми перетворилися в такі мікроскопічні, а який у них сенс? Чим ти зайнятий, а що робить Володимир Зеленський? Розумієш рівень?», – розповів Мартиросян.

Крім того, шоумен зазначив, що він б не погодився очолити країну, а в ході розмови додав, що вважає Зеленського – відповідальною людиною.

«Він керує гігантською країною, а ти думаєш, чи зайде мій жарт про Пугачову завтра. Все, що я роблю далі, в мені не викликає жодних побоювань і проблем. Якби мені запропонували стати президентом якоїсь країни, я б не погодився. Але, знаючи Зеленського, – він дуже відповідальна людина».

Раніше, під час зйомок YouTube-шоу «Макарена», Гарик на питання ведучого про номер телефону найбільш відомої особи в телефонній книзі відповів так:

«У мене є номер Володимира Олександровича Зеленського. Це найбільша зірка зі світу шоу-бізнесу і зі світу політики. Принаймні, цього року».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: У тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару.

Нагадаємо також, що шанувальники не впізнали Крістіну Орбакайте.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.