Ольга Фреймут висловилася про політичні амбіції Притули і розповіла, як закінчилася їх дружба

Ольга Фреймут довгий час працювала на «Новому каналі», а з відомим шоуменом Сергієм Притулою вони провели не одне популярне шоу.

Ще 10 років тому телеглядачі могли спостерігати за трійкою чудових ведучих – Ольгою Фреймут, Олександром Педаном і Сергієм Притулою, які щоранку в програмі «Підйом» радували своїми жартами. Здавалося б вони були кращими друзями, але з відходом Ольги Фреймут на інший телеканал пішла і їхня дружба.

Фреймут, Педан і Притула в програмі "Підйом"
Фреймут, Педан і Притула в програмі “Підйом”

У недавньому інтерв’ю відома телеведуча розповіла, що дружба з Сергієм Притулою закінчилася, коли закінчилося їх спільне шоу «Кабріоліто». При цьому Ольга зізналася, що пережила через це дуже сильний стрес. За словами Фреймут, Притула образився на нього після того, як вона нібито підвела його, коли пішла з програми «Хто зверху», де вони з Сергієм були ведучими. Однак сама Оля не відчуває себе в цьому винною, адже вона сама вирішує, як будувати свою кар’єру.

Фреймут не схвалює бажання Притули стати мером Києва

Як виявилося, Ольга Фреймут довгий час не знала про політичні амбіції свого колишнього колеги. Рішення Притули йти в мери жінка не схвалює. «Для мене це дивно. Мені здається, якщо у тебе є покликання, ти хороший журналіст, для чого робити експерименти над собою? », – міркує Фреймут. Втім, Ольга зазначила, що це його особистий вибір і вона впевнена, що у Сергія добре серце і він нікого не образить.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!