Рахунок на мільйони: скільки заробляє колишній Христини Асмус Гарік Харламов за один корпоратив

Харизма, вміння налагодити контакт з людиною і помірно дотепне почуття гумору дозволяють заробляти більше, ніж популярні політики, успішні стоматологи і затребувані адвокати.

Про це знає колишній чоловік актриси Христини Асмус Гарік Харламов. За один рік заробив лише на корпоративах два мільйони доларів. Це не рахуючи доходу в якості резидента “Камеді клаб “. Але для Гарика не в грошах щастя, адже навіть такі шалені прибутки не допомогли йому утримати Асмус в якості своєї дружини.

Харламов і Павло Воля: хто більше заробляє на корпоративах?

Павло Воля і Гарік Харламов на "Камеді"
Павло Воля і Гарік Харламов на “Камеді”

Як виявилося, Павло Воля трохи дорожче обходиться. Він за минулий рік отримав три мільйони доларів за свої дотепні, а іноді й не дуже, жарти. Тобто, якщо ви захочете запросити на свій захід Гаріка Харламова, то доведеться віддати більше семисот тисяч гривень. А ось за Павла Волю доведеться віддати мільйон і сто тисяч гривень.

Павло Воля
Павло Воля

Відзначимо, що для обох коміків це навіть не основний дохід.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.