“Вона розпухла і моторошно свербіла” – в Африці Настю Івлеєву в попу вкусила муха Цеце

Настя Івлеева в рамках нового сезону популярного тревел-шоу "Орел і решка " зараз освоює Африканський континент. Без пригод не обходиться.

Хоча Івлеева в Африці не вперше – в 2018 році вона була ведучою Перезавантаження в Занзібарі, в своєму Інстаграмі Настя написала:

Здається, я закохалася в Африку!

А потім додала, що саме в той момент, коли вона поставила знак оклику в своєму визнанні, як відчула укус в попу. Це виявилася муха Цеце, небезпечна тим, що переносить з десяток смертельних захворювань, в тому числі сонну хворобу.

Настя Івлеева в Африці
Настя Івлеева в Африці

Звичайно, відправляючись в таку подорож, знімальна команда забезпечила себе необхідними препаратами і антидотами від всіх можливих небезпек. Але, за словами Насті, до звичайних проявів укусу цієї мухи, у неї додалася алергія і її вирішили терміново відвезти в найближчу лікарню.

Івлеева так описує свої враження: попа розпухла і стала схожа на табурет, все сильно свербіло, тіло пішло висипом і червоними пухирями.

Вони їхали на позашляховику по бездоріжжю, авто підскакував на кожній купині, що посилювало всі неприємні відчуття, на зубах скрипів пісок, а очі сльозилися від пилу.

Настя Івлеева в Африці
Настя Івлеева в Африці

Загалом, Настю врятували, з нею вже все в порядку. І найголовніше – закоханість в Африку не пройшла. Дівчина поділилася стильними фото.

 

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.