(Відео) Оля Полякова з прекрасною і ритмічною піснею “Крига скресла ” завела зал

Висока, гарна фігура і незабутній голос, завжди відрізняв співачку від інших артисток України.

Оля Полякова завжди радує своїх шанувальників ритмічними піснями і цікавими композиціями. Всім полюбився співачка не раз доводила, що вона справедливо вважається однією з гідних представниць українського шоу-бізнесу. Високе зростання, гарна фігура і незабутній голос, завжди відрізняв співачку від інших артисток України. У кліпі “Крига скресла” Оля Полякова розповіла, що вона не помічала інших, приділяючи увагу одному чоловікові. Коли кохана людина до неї доторкнувся, між ними пробігла якась іскра і для неї не стало існувати нікого, крім нього.

Ритмічна пісня, яка завела зал і глядачі буквально не могли всидіти на місці слухаючи ритми цієї пісні. Напевно крім Олі Полякової так цю пісню “Крига скресла”, навряд чи хто міг би виконати.

Відео: пісня у виконанні Олі Полякової “Крига скресла”

Прочитайте коментарі про це виконанні:

“Чи не фанатка я Оленки! Але, ця харизма, ці ноги, це настрій через екран пре, шикарна, мої захоплення !!! Всякі Бьyoнси курять в стороні. ”

“Красуня, струнка, висока, талановита, виділяється з усіх навколишніх її, супер Олечка.”

“Ну просто дуже круто. В один момент легко переплюнула Лободу і Лорак. Хоча зрозуміло, що це дуже велика праця. Ну що – молодець! “

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.