2в1: у Лідії Таран сьогодні два свята – День народження і новосілля

19 сентрября відома ведуча каналу 1 + 1 святкує День Народження - їй виповнилося 43 роки. До цієї дати вона приурочила ще одна подія.

Одна з найкрасивіших ведучих українського ТБ Лідія Таран сьогодні, 19 вересня, святкує 43-річчя. З чим ми її щиро вітаємо і бажаємо, щоб усі її задумки і починання збувалися, а вона сама і вся її сім’я були здорові і щасливі.

Лідія Таран
Лідія Таран

Але Лідії вдалося в цей день зробити собі і рідним подвійне свято – нарешті закінчений ремонт в її новій квартирі і вона запросила друзів на новосілля.

Лідія Таран - з Днем народження
Лідія Таран – з Днем народження

А себе мило привітала келихом шампанського:

День народження и Новосілля в один день буває раз у жітті! Happy birthday to me. Дякую батькам, друзям и долі за щастя буті и відчуваті

До речі, ви знаєте, що у Лідії є офіційне звання “найрозумніша блондинка українського ТБ “!

У 2005 році, коли Лідія працювала на Новому каналі, вся зіркова тусовка гула про роман з Андрієм Доманським. Він в той час вже був розлучений з першою дружиною Юлією, від якої у нього є син Василь і дочка Лада.

У Лідії та Андрія був бурхливий роман, який тривав 5 років. Вона народила йому дочку Василину.

Лідія і Василина
Лідія і Василина

Але пропозицію Доманський їй так і не зробив. За всіма параметрами – і кар’єрі, і доходам, Лідія його випереджала, не дивлячись на те, що практично сама займалася малятком. Вони розлучилися, причому дуже негарно з його боку. 1 січня, коли вони були на відпочинку в Італії, Андрій раптом їй сказав, що їм треба розлучитися і поїхав. Коли вона повернулася в їхню квартиру, його речей там вже не було.

Лідія, Андрій і дочка
Лідія, Андрій і дочка

Він просто знайшов собі нову любов – заміжню Марину. Та пішла від чоловіка з сином і народила Доманському ще двох дочок.

А ось Василину Лідія ростить сама – батька бачить раз на рік, коли їй приносить подарунки до дня народження.

Лідія Таран і дочка Василина зараз
Лідія Таран і дочка Василина зараз

До честі Лідії, вона не стала влаштовувати публічні розбірки. Як один раз зізналася, стиснувши зуби і своє самолюбство, виходила на знімальний майданчик разом з ним, навіть посміхалася і жартувала.

Професіоналізм – понад усе!

І ось тепер Лідія Таран – топова ведуча головного каналу країни. А де Доманський? Корпоративи розважає.

Таран приписували багато романів – і з Андрієм Данилевичем, і з Каденіним, і з Остапчуком. Але це все залишилося на рівні чуток.

Лідія з тих, хто зробив себе сам. І навіть зраду коханого не вибило її з колії. Дочка її живе в любові і достатку, навіть квартиру в Києві Лідія купила і оброблена сама. Респект і уважуха!

Які там перспективи?
Які там перспективи?
Які там перспективи?
Які там перспективи?

І ще раз – з Днем народження!

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.