7 вітчизняних знаменитостей, які відзначають цього року 40-річчя

Час летить швидко і непомітно. Здавалося б, ще вчора по радіо ми слухали хіти молоденьких артисток з "Блестящих", а вже сьогодні їм по 40 років.

Хто в 2020 році відзначає своє сорокаріччя? Ви будете здивовані тому, як швидко старіють зірки.

Неллі Уварова

 "Неллі

Навесні цього року актрисі з “Не родись красивою” стукнуло 40 років. Шанувальники хотіли б, щоб вона була вічно молодою, але незадовго до ювілею зустріли її на вечірці, де вона виглядала як бабуся – одягла мішкуватий наряд, туфлі для жінок за 89, і зробила зачіску під хлопчика. Тоді зовнішній вигляд артистки дуже обурив її фанатів.

Ксенія Новикова

Ксенія Новикова
Ксенія Новикова

Солістка групи “Блестящие” з роками тільки кращає. І навіть 40 років – не привід закидати себе. Свій ювілейний день народження Новикова відсвяткувала 17 травня.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Пишногруда артистка виглядає молодо і чудово незважаючи на те, що першого березня цього року їй стукнуло сорок.

Євген Пронін

Євген Пронін
Євген Пронін

Актора з початком його п’ятого десятка можна буде привітати 8 листопада. Але виглядає він в свої роки мужньо і чудово.

Олена Лядова

Олена Лядова
Олена Лядова

Жінці славу принесли численні роботи в театрі і кіно, і, звичайно ж, серіал “Измены” від телеканалу СТС. Якщо поглянути на зовнішність артистки, то може здатися, що з часів зйомок серіалу вона практично не змінилася. Молодість їй явно до лиця.

Стас П`єха

Стас П єха
Стас П єха

Незважаючи на його наркоманське минуле, виглядає артист в свої 40 непогано. День народження від відзначив 13 серпня цього року. Хоча на сцені виступає вже менше, ніж в бурхливу молодість, а шанувальників уже не натовпи, а скромні групи, він все одно залишається улюбленцем публіки.

Юлія Захарова

Юлія Захарова
Юлія Захарова

Лена Полєно з серіалу “Щасливі разом” завжди буде асоціюватися у публіки з чоловікоподібною жінкою з чоловічою стрижкою. Однак зараз це зовсім не так. У свої 40 Лена-Юлія дуже змінилася, хоча б в тому, що відростила довге волосся.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.