Забула надіти протез? У мережі показали “беззубі ” відео з домашнього архіву Пугачової

Алла Борисівна Пугачова вже не в тому віці, щоб з'являтися на публіці без макіяжу.

Але регулярно з’являються джерела, які зливають їх з Максимом домашні фото або відео. На цей раз видання Дні. Ру опублікувало, як подружня пара вітає своїх двійнят Лізу і Гаррі з днем народження. Дія на відео відбувається на кухні легендарного замку, в якому живе зоряне сімейство.

У коментарях відзначили, що видно, як беззуба Алла Пугачова скромно посміхається, мабуть, забувши надіти протез. Її віддані фанати пишуть – з роками вона старіє, але підтяжка і чарівні уколи краси рятують.

Саме тому Алла намагається не публікувати знімки, де її обличчя видно крупним планом. Зворушливе відео зібрало масу коментарів і позитивних відгуків.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.