Лікар, танцівниця і модель: чим займаються діти українських зірок

Популярність батьків, гарну освіта і потрібні знайомства - з раннього віку діти знаменитостей оточені можливостями. Хтось із них повторює творчу долю батьків, а хтось шукає свою дорогу в житті.

Марія-Барбара Кузьменко

Марія-Барбара Кузьменко
Марія-Барбара Кузьменко

Єдина дочка загиблого в автокатастрофі Андрія Кузьменка (сценічне ім’я – Кузьма Скрябін) не пішла по стопах батька. Цього року дівчина закінчила медичний університет. Чи працює дівчина за фахом поки не відомо, але цікаво те, що 22-річна Барбара зайнялася бізнесом. 17 серпня цього року, в день народження покійного батька, дівчина разом зі своїм чоловіком відкрила кафе в Києві. Тематика закладу присвячена Скрябіну.

Марія Полякова

 "Марія

15-річна дочка суперблондинки Олі Полякової самостійно заробляє з раннього віку. Дівчина веде блог в Інстаграме, який налічує 160 тисяч передплатників. В одному з інтерв’ю Оля Полякова розповіла, що її дочка на рекламі в Інстаграме заробляє до 10 тисяч гривень на тиждень. Крім блогерства Марія також займається моделінгом. До слова, зростанням і фігурою – дівчина вся в матір.

Злата Мітчелл

Злата Мітчелл
Злата Мітчелл

14-річна дочка головного ревізора країни Ольги Фреймут з дитинства веде публічне життя. Дівчина встигла взяти участь у шоу «Розсміши коміка. Діти »і« Танцюють всі ». У свої 14 років Злата встигла запустити власну лінію одягу MITCHELL CLOTHING і серйозно захопилася сучасними танцями.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!