Ще одна жінка заявила, що вагітна від Тарзана: нові обставини зрад Наташі Корольовій

Ось уже більше тижня сім'я Сергія Глушка та Наташі Корольової знаходиться в центрі уваги публіки.

Їх шлюб тріщить по швах. А з кожним днем ситуація не улагоджується, а лише посилюється, адже спливають нові обставини того, що Сергій Глушко ходив наліво. Тепер його жінок вже далеко не дві. Зараз ще одна ймовірна коханка “мачо ” заявила про те, що чекає дитину.

Модель Анна Мосс розповіла, що познайомилася з одруженим на Наташі Корольовій танцівником на заході

Тарзан і його дружина
Тарзан і його дружина

Вони разом розважалися після того, як він виступив. Потім пішли з вечірки і усамітнилися. За словами Анни Мосс, у них була близькість. Це сталося кілька тижнів тому. Про який саме заході йдеться, модель не уточнила. Однак нещодавно зробила тест на вагітність, який виявився позитивним. Що тепер робити – не знає. Але дуже сподівається на підтримку батька дитини.

Наташа Корольова ніяк не реагувала на цю інформацію. Мабуть, вона вирішила захистити себе від усього негативу, який зараз виливається в сторону її сім’ї в соціальних мережах.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.