Зірка Сватів відмовилась грати в продовженні серіалу через гроші

Актриса Людмила Артем'єва відмовилася зніматися в сьомому сезоні серіалу «Свати». Про це в одному з інтерв'ю повідомила колега артистки по знімальному майданчику Тетяна Кравченко.

Як розповіла актриса, яка зіграла Валентину Будько, вона була рада повернутися на проект. Вона також поділилася, що чекала на зустріч з іншими акторами серіалу – Федором Добронравовим і Миколою Добриніним.
«Я нарешті зустріла своїх улюблених партнерів. Крім Артем’євої, яка відмовилася зніматися. Чому? Начебто щось там з-за грошей», – додала Кравченко.
Нагадаємо, що Людмила Артем’єва в проекті виконувала роль Ольги Ковальової.

 "" Людмила Артем’єва

У новому сезоні проекту глядачам покажуть історію відносин молодих Будько. Роль юного Івана зіграє його син Віктор Добронравов, а Валентину – Дарина Рибак. Зйомки зимових сцен відбувалися в Білорусі, а влітку знімальна група оговтається в Молдавію.
«Свати» – комедійний серіал, який вперше вийшов на екрани в 2008 році. Крайній шостий сезон глядачі побачили в 2013 році.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: П’ять невдалих виходів зірок у маленькій чорній сукні.

Нагадуємо, що шанувальники розкритикували Любов Успенську після пластики.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.