Розлучення Камінської, товста Ані Лорак, танці Олега Винника та інші скандали тижня

Для світу зірок критично важливо бути в центрі уваги, тому всі скандали і з'ясування відносин йдуть їм на руку.

Зірками цього тижня стали не тільки Тарзан і його численні жінки, а ще й правда про розлучення Слави Камінської, несподіваний набір ваги співачки Ані Лорак і “віддалені ” танці Олега Винника. А ви стежите за новинами шоу-бізнесу?

Чоловік покинув Камінську через …

слава Камінська
слава Камінська

За словами Едгара Камінського, який заговорив вперше за два роки, він прийняв рішення розлучитися з солісткою “НеАнгелів ” через те, що та була одержима ідеєю зробити пластику – збільшити губи, груди і переробити інші частини тіла. Вони часто сварилися з цього приводу і не могли знайти компроміс. Зараз він не планує повертатися до Слави, так як будує нові відносини. Сама Слава, схоже, теж не втрачає часу дарма, і крутить роман зі своїм партнером з “Танців з зірками “.

Ані Лорак рознесло вшир

Кажуть, що білий повнить. Якщо це так, Ані Лорак краще не з’являтися на публіці в білому вбранні, адже це додає їй навіть не пару, а цілий десяток зайвих кг.

Саме тому її фотографію стали активно обговорювати, і коментарі там були не найприємніші.

Олег Винник дозволив собі не вийти на паркет. На зло Кухар

Олег Винник та Олена Шоптенко на Танцях із зірками 20 вересня
Олег Винник та Олена Шоптенко на Танцях із зірками 20 вересня

У неділю відбувся черговий ефір “Танців з зірками “. Олег Винник та Олена Шоптенко танцювали, але не на паркеті. Він вийшов на сцену під час свого туру, ніж критик Катерина Кухар була дуже незадоволена.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.