“Одні мужики “: Ані Лорак показала, як відсвяткувала свій день народження

27 вересня відома співачка Ані Лорак відсвяткувала свій 42-й день народження.

Нещодавно на одній з фан-сторінок Ані Лорак в Інстаграм з’явилися відео з вечірки на честь дня народження артистки. Судячи з кадрів, Лорак відзначила подію в ресторані. Цікаво, що на святі не було жодної жінки. На всіх відео за столом з іменинницею сидять одні чоловіки, серед яких – Сергій Лазарєв, з яким Кароліні приписували роман, Філіп Кіркоров і Ігор Крутой. В одному з відео відобразили зворушливий момент, коли для Ані Лорак виносять святковий торт і вона задуває свічки, при цьому її друзі співають знамениту пісню «Happy Birthday».

Шанувальники співачки були здивовані, що на святкуванні дня народження Ані Лорак не виявилося жодної жінки. Також користувачі Мережі задалися питанням, чому не видно коханого співачки Єгора Глібова? Фоловерів припустили, що саме він знімав на камеру свято, тому сам не потрапив в кадр.

Нагадаємо, в минулому році Ані Лорак розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу після 14 років спільного життя. Зараз артистка будує відносини з набагато молодший за неї продюсером Єгором Глібом. Ходять чутки, що новоспечена пара навіть збирається одружитися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.